40 27 15 78

Facade og sokkel

Derfor er facaden vigtig

Facaden er det første, man møder, når man ser et hus. Af den grund har facaden en kæmpe betydning for helhedsudtrykket af en bygning – derfor er det vigtigt, at den ser pæn ud, hvis du vil sende et godt signal.

Hvis væggene har fået frostsprængninger, skaller malingen af, eller også kommer der revner i stenene. Dette kan medføre, at der er behov for en renovering af facaden, hvilket også betyder, at der skal males på ny. Det hjælper vi dig gerne med.

 

Soklen er også en del af udtrykket

Udover facaden skal du også huske på, at soklen er en del af det samlede indtryk. Det er vigtigt, at der er samspil mellem den og resten af facaden. Det nytter ikke noget, at det kun er den ene del, som ser godt ud. Vi hjælper naturligvis også med maling af sokkel, så der kommer samspil mellem det og resten af facaden.

 

Sådan udfører vi arbejdet

Hvis din facade eller sokkel er malet i forvejen, renser vi den først med algerens og derefter med rent vand – efter denne behandling maler vi minimum to gange for at opnå det optimale resultat. Hvis det derimod er første gang, der skal males, giver vi facaden eller soklen grunder. Igen males der minimum to gange. Vi sørger altså for, at der er to optimale forhold på facaden, inden vi maler, hvilket giver det bedste resultat. Vi tilbyder også maling af dit træværk.

 

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til maling af facade eller sokkel i Aarhus eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan enten være på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@msmalerfirma.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.