40 27 15 78

Opsætning af filt

Opsætning af filt og tapet

Rigtig mange forsøger selv at støtte tapet op i deres bolig – oftest resulterer det i, at der kommer små luft bobler, da det ikke bliver gjort ordentligt, hvilket irriterer øjet i længden. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en maler, hvis du skal have opsat tapet eller filt. Det kan nemlig betale sig at få det gjort rigtigt i første omgang, så arbejdet ikke skal laves af to omgange. Selvom du måske tænker, at opsætningen burde være nem, kræver det faktisk også en del forarbejde.

 

Det kræver mere end bare opsætningen

Når du skal have opsat tapet eller filt, kræver det, at væggene er helt glatte og jævne. Hvis de ikke er det, inden der påbegyndes opsætning, kommer det til at kunne ses tydeligt. Dette kan imødekommes ved at spartle væggene, hvilket en maler også kan hjælpe dig med. Det er altafgørende, at også forarbejdet bliver gjort ordentligt for at opnå et flot og glat resultat. En maler kan hjælpe dig med både forarbejdet og selve opsætning. Hvis du henter hjælp til begge ting sikrer du dig det bedste resultat i første omgang.

 

Hent hjælp hos os

Hvis du har tænkt dig at få opsat filt eller tapet i Aarhus eller omegn, står vi gerne til rådighed. Vi kan hjælpe dig med hele processen omkring det. Vi har mange års erfaring med denne type arbejde, og vi yder altid vores bedste. Vi kan både hjælpe i forbindelse med:

  • Opsætning af filt
  • Opsætning af tapet
  • Opsætning af væv
  • Spartling i forbindelse med klargørelse.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@msmalerfirma.dk. Det betyder ikke noget for os, om størrelsen af opsætningen er stor eller lille. Vi gælder os til at høre fra dig.