40 27 15 78

Opsætning af stuk

Dette bidrager en stuk til

En stuk kan give rigtig meget til din bolig. Den kan være med til at skabe en helt særlig og herskabelig stemning, da der er noget helt særligt over en stuk. Derudover kan den ændre udtrykket i nogle af rummene, hvis du har brug for lidt forandring eller gerne vil signalere noget andet end tidligere – for eksempel ved hjælp af en rosetter stuk.

 

Mange forskellige muligheder

En stuk kan fås i mange forskellige varianter. Det kan både være i forhold til udformning og materiale. Stuk laves både i kunststof, gips, plads og flamingo. Grundet de mange forskellige muligheder, får du chancen for at udtrykke din personlige stil gennem en stuk.

 

Hent hjælp hos en professionel til opsætning af stuk

Det kan være en rigtig god ide at få en maler til at sætte stuk op, hvis du går med ideen om at få stuk i din bolig. Det giver god mening, da en maler kan give dig hele pakken – for at du kan få det flotteste resultat, er det en god ide at kombinere opsætningen af stuk med maling eller spartling af lofter og vægge, så det samlede udtryk stemmer overens. Når en maler opsætter stuk, bruges der naturligvis stukfuge for at opnå det bedst mulige resultat.

 

Vi hjælper dig gerne

Hvis du har brug for opsætning og maling af stuk i Aarhus eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi hjælper meget gerne. Du kan få fat i os på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@msmalerfirma.dk. Vi gælder os til at høre fra dig.