40 27 15 78

Maler i Skanderborg

Kvalitetsbevidst maler i Skanderborg

Hos MS Malerfirma bestræber vi os på at fremstå som en kvalitetsbevidst maler, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt malerarbejde i Skanderborg. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Hos os får du engagerede malere, der ved, hvad godt håndværk er, og som altid går den ekstra mil for at opfylde dine ønsker uden kompromiser. Det er vores mål at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger til aftalegrundlaget.

Erfaren maler

Når du vælger os til dit malerarbejde, får du altid en erfaren maler. Vi har været i branchen siden 2000 og udfører alt i malerarbejde, inde som ude. Vi tilbyder også opsætning og reparation af stuk, al slags mønster-tapet og tilpasning af tapet, alt i filt samt opsætning af armeringsvæv til skadede vægge.

Uanset om du ønsker malerarbejde til privat, erhverv, boligforeninger eller det offentlige, står vi klar til at hjælpe dig. MS Malerfirma skelner ikke mellem private og erhverv. Vi tilbyder altid erfarne malere med stor passion og engagement.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi være din maler i Skanderborg? Så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde. Ring til os på 40 27 15 78 eller send en mail til info@msmalerfirma.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at sende os en besked.