40 27 15 78

Spartling

En jævn væg giver det bedste resultat

Hvis du gerne vil have en jævn væg, som skal males eller tapetseres, kræver det, at overfladen er helt glat. Det er nemlig tydeligt at se ujævnheder gennem både maling og tapet. Derfor anbefaler vi, at der foretages en fuldspartling af lofter og vægge, inden der males eller opsættes tapet. Her hos MS Malefirma kan vi tilbyde dig den fulde pakke. Vi kan både hjælpe med at spartle både lofter og vægge og efterfølgende male eller tapetsere dem. Du skal hverken bekymre dig om det ene eller det andet, hvis du lader os hjælpe.

Grunden til at spartling er så vigtigt skyldes, at en god spartling giver en flot, jævn og glat overflade, hvilket gør det lettere at male og tapetsere efterfølgende. Hvis forudsætninger er i orden, giver det også det bedste resultat på længere sigt. Det betyder, at der ikke er nogen grund til at gå på kompromis med kvaliteten af spartlingen. Derfor giver det god mening at hente hjælpe hos os til spartlingen. Vi er de helt rigtige til arbejdet, da vi altid stræber efter at gøre vores bedste arbejde i forbindelse med alle slags opgaver.

 

Det gælder også ved gipslofter

Det samme princip gælder, hvis du skal have spartlet og malet dine gipslofter. Vi tilbyder selvfølgelig også fuldspartling af lofter. Vi spartler mellem pladerne, og efterfølgende spartler vi med fugespartel. Til sidst er det muligt at male loftet. Det handler også her om at opnå det bedste resultat gennem et flot og ensartet loft.

 

Spartling kan være en svær disciplin

Selvom du måske tænker, at spartling kan virke let, er det ikke altid tilfældet. Det kan være sværere, end du tror – i hvert fald hvis du vil opnå et godt resultat. Af den grund anbefaler vi, at du altid kontakter en professionel, hvis du skal have spartlet dine lofter eller vægge. Vi hjælper som tidligere nævnt glædeligt også med dette Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 15 78 eller på mail info@msmalerfirma.dk, hvis du har brug for professionel hjælp til fuldspartling Aarhus og omegn. Vi glæder os til at høre fra dig.